miercuri, 10 august 2011

Jurnalul unui turist american

Publicat de A p p l e la 22:32

VENETIA:
"Am sosit in oras dupa o ploaie torentiala , cred. Toate strazile sunt inundate. Nu se circula decat cu barca . Cu toate astea barcagii sunt foarte veseli si canta niste cantonete numite barcarole. Hotelul este cam vechi si broasca de la usa camerei oracaie ingrozitor.
MADRID:
Orasul este frumos, are strazi largi, cu fantani ecvestre si fantani arteziene.Au si un palat mare , dar cam neprimitor.In schimb locuitorii sunt simpatici , vorbareti, ospitalieri si se numesc romani. Dupa cate imi aduc aminte de la scoala . Parisul este caitala Germaniei. Cu toate astea strazile Parisului sunt pline de japonezi. Numarul frumoaselor si renumitelor frantuzoaice sa redus foarte mult. Ele nu mai pot fi vazute decat sub forma unui tablou expus la Muzeul Luvru si care reprezinta o italianca uratica ce zambeste tamp.
BUCURESTI:
Ghidul pe care-l am la mine, aparut in New York, imi prezinta Bucurestiul drept capitala Uungariei. Cred ca la mijloc este o greseala. In Gara de Nord se vorbeste mumult turceste ceea ce ma face sa cred ca nu sunt in Bucuresti, ci in Frankfrut pe Main.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

A p p l e 's thoughts Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device